Hírek

június 16.

Nyitottság az üzleti életben

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.

 
május 11.

Indulunk Az év intelligens vállalata 2021 versenyen

Második alkalommal indulunk a Mensa Hungariqa által megrendezett Az év intelligens vállalata versenyen! A verseny célja az intelligencia népszerűsítése, és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése.

 
március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 
november 3.

Swisscham25 faültetés a Népligetben

Az idén 25 éves Swisscham Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara a születésnapja alkalmából 25 fát ültetett Népligetbe a Főkert szakmai segítségével és a tagvállalatok támogatásából. E közös ügyben egy fa erejéig mi is szerepet vállaltunk.