Nyitottság az üzleti életben

június 16.
Megosztás

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.

Nyitottság az üzleti életben
Az LMBT+ emberek megkülönböztetése káros hatással van a munkavállalókra és ellentétes a magyarországi vállalkozások üzleti érdekeivel. A magyar vállalkozások 63%-a aktívan elkötelezett a munkahelyi sokszínűség és elfogadás mellett, mert tudják, hogy a nyitott munkahelyen dolgozók jobban érzik magukat, és a sokszínűség és az elfogadás üzleti szempontból is előnyös. Az LMBT+ embereket és más kisebbségeket kizáró politikák ezzel szemben a bizonyítékok alapján nemcsak az emberekre vannak negatív hatással, hanem üzleti teljesítményre és az ország gazdasági versenyképességére is. Olyan vállalkozások szövetségeként, amelyek között mind multinacionális, mind magyar cégek szerepelnek, alapvető fontosságúnak tartjuk felhívni a figyelmet a sokszínűség és az elfogadás gazdasági és üzleti szempontjaira Magyarországon. További részletek: https://nyitottakvagyunk.hu/hu/kiadvanyok/business-briefing/

Kapcsolódó hírek

március 26.

A pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 
április 20.

Minősített üzleti szereplők vagyunk

A Bridge Budapest non-profit szervezet egy átlátható rendszerben objektív kritériumok alapján felismeri és kiválasztja azokat az üzleti partnereket, akik hasonló üzleti kultúrát követnek és jó példaként szolgálnak más cégek számára. Az értékelésük szerinti skálán kaptuk meg a Minősített Üzleti Szereplő címet. Az ehhez kapcsolódó manifesztó olvasható alább.