Nyitottság az üzleti életben

június 16.
Megosztás

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.

Nyitottság az üzleti életben
Az LMBT+ emberek megkülönböztetése káros hatással van a munkavállalókra és ellentétes a magyarországi vállalkozások üzleti érdekeivel. A magyar vállalkozások 63%-a aktívan elkötelezett a munkahelyi sokszínűség és elfogadás mellett, mert tudják, hogy a nyitott munkahelyen dolgozók jobban érzik magukat, és a sokszínűség és az elfogadás üzleti szempontból is előnyös. Az LMBT+ embereket és más kisebbségeket kizáró politikák ezzel szemben a bizonyítékok alapján nemcsak az emberekre vannak negatív hatással, hanem üzleti teljesítményre és az ország gazdasági versenyképességére is. Olyan vállalkozások szövetségeként, amelyek között mind multinacionális, mind magyar cégek szerepelnek, alapvető fontosságúnak tartjuk felhívni a figyelmet a sokszínűség és az elfogadás gazdasági és üzleti szempontjaira Magyarországon. További részletek: https://nyitottakvagyunk.hu/hu/kiadvanyok/business-briefing/

Kapcsolódó hírek

augusztus 13.

Nyitottak vagyunk

Idén lettünk a Nyitottak vagyunk közösség tagjai, ehhez igazodva jelenítjük meg a szervezet hitvallását.

 
július 15.

Könnyebb pótolni a profitot, mint a tisztességet

A Bridge Budapest non-profit szervezet a Vállalható Üzleti Kultúráért Mozgalom tagjainak vezetőit kérdezi motivációról, értékekről, amelyek a cég építésekor, munkájuk során vezérlik őket. Ennek révén szeretnék bemutatni, hogy értékek mentén, emberségesen is lehet üzletet építeni, fejleszteni. Az ügyvezetőnkkel készült részt változtatás nélkül adjuk közre.