Szponzoráljuk a Dűlőre futunk 2023 versenyt

április 22.
Megosztás

Együttműködési megállapodást kötött a Mozgásban az Egészség Sportegyesület és a Morihana Kft.: a támogatásért az Egyesület kizárólagos megjelenést biztosított a Dűlőre futunk 2023 versenyen a tanácsadás területünkön belül.

Szponzoráljuk a Dűlőre futunk 2023 versenyt

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Mozgásban az Egészség Sportegyesület a Dűlőre futunk 2023 jótékonysági futóversenyt a Badacsony körül, hogy a befolyó támogatások révén segítse a helyi sportélet fejlődését, valamint a kapcsolódó jószolgálati szervezetek működését. A tavalyihoz hasonlóan idán is támogattuk a versenyt, melyen sikeresen teljesítette a 12 km-es távot:

  • egyéni felnőttként 67 fő (-12 fő tavaly óta)
  • családi váltóban 6 csapat (+2 csapat tavaly óta)
  • valamint továbbá 12 csapat.

A többi vállalati, illetve magánszemély szponzortól érkezett támogatás összege kb. 750 ezer forint lett, melyet a szervezők a "szabadonbalaton beépítésmérés 2006-2023” a Balaton és térségének beépítettség változását vizsgáló kutatás számára ajánlottak föl. Ezúton is köszönjük Laposa Zsófia borásznak, főszervezőnek a lehetőséget! A rendezők üzenete itt érhető el: https://www.facebook.com/photo/?fbid=702471965009605&set=a.556789666244503


Kapcsolódó hírek

május 11.

Indulunk Az év intelligens vállalata 2021 versenyen

Második alkalommal indulunk a Mensa Hungariqa által megrendezett Az év intelligens vállalata versenyen! A verseny célja az intelligencia népszerűsítése, és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése.

 
március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.