Arany minősítést kaptunk a HVG-Céginformációtól

július 31.
Megosztás

A HVG és a Céginformáció Kft. folyamatosan vizsgálja a hazai vállalkozások pénzügyi teljesítőképességét a nyilvánosan elérhető adatok, beszámolók alapján. Cégünk teljesítményét három éve figyelik: ezúttal a legmagasabb szint, az arany fokozat elvárásait sikerült teljesíteni, ezt ismerték el most júliusban.

Arany minősítést kaptunk a HVG-Céginformációtól

Örömmel jelentjük be, hogy megfeleltünk a HVG és a Céginformáció.hu Kft. legmagasabb kategória kritériumainak, így megkaptuk az „Ajánlott cég” arany fokozatú tanúsítványát!

E két szervezet a vállalatok pénzügyi stabilitását vizsgálja, hogy milyen valószínűséggel tudják kifizetni beszállítóikat. Az arany fokozat azt jelenti, hogy ez jobb, mint 99,7%. Mivel összetett az értékelési rendszer, és ebben jellemző az életkor is, ezért eleinte csak a bronz fokozat követelményeit tudtuk teljesíteni, de az ötéves évfordulónkra már rögtön sikerült két fokozattal fentebbi elvárásokat teljesíteni:

  • Bonitási index 250 alatt
  • Kiváló fizetési morál
  • Az egy éven belüli bedőlési kockázata 0,3% alatti
  • Több, mint 3 éve aktív a cég
  • Kiváló együttműködés a menedzsmenttel
  • A korábbi évek pénzügyi beszámolói elérhetőek

Korábban kétszer a Bisnode AA minősítése, idén januárban a Coface Excellent SME elismerése, most pedig a HVG-Céginformáció Arany fokozata azt jelzi számunkra, hogy az üzleti partnereinkkkel való tisztességes viselkedés nem csak az együműködést és a hangulatot javítja, de a piaci bizalmat is erősíti és ezáltal a lehetőségeket is növeli.


Kapcsolódó hírek

május 11.

Indulunk Az év intelligens vállalata 2021 versenyen

Második alkalommal indulunk a Mensa Hungariqa által megrendezett Az év intelligens vállalata versenyen! A verseny célja az intelligencia népszerűsítése, és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése.

 
március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.