Arany minősítést kaptunk a HVG-Céginformációtól

július 31.
Megosztás

A HVG és a Céginformáció Kft. folyamatosan vizsgálja a hazai vállalkozások pénzügyi teljesítőképességét a nyilvánosan elérhető adatok, beszámolók alapján. Cégünk teljesítményét három éve figyelik: ezúttal a legmagasabb szint, az arany fokozat elvárásait sikerült teljesíteni, ezt ismerték el most júliusban.

Arany minősítést kaptunk a HVG-Céginformációtól

Örömmel jelentjük be, hogy megfeleltünk a HVG és a Céginformáció.hu Kft. legmagasabb kategória kritériumainak, így megkaptuk az „Ajánlott cég” arany fokozatú tanúsítványát!

E két szervezet a vállalatok pénzügyi stabilitását vizsgálja, hogy milyen valószínűséggel tudják kifizetni beszállítóikat. Az arany fokozat azt jelenti, hogy ez jobb, mint 99,7%. Mivel összetett az értékelési rendszer, és ebben jellemző az életkor is, ezért eleinte csak a bronz fokozat követelményeit tudtuk teljesíteni, de az ötéves évfordulónkra már rögtön sikerült két fokozattal fentebbi elvárásokat teljesíteni:

  • Bonitási index 250 alatt
  • Kiváló fizetési morál
  • Az egy éven belüli bedőlési kockázata 0,3% alatti
  • Több, mint 3 éve aktív a cég
  • Kiváló együttműködés a menedzsmenttel
  • A korábbi évek pénzügyi beszámolói elérhetőek

Korábban kétszer a Bisnode AA minősítése, idén januárban a Coface Excellent SME elismerése, most pedig a HVG-Céginformáció Arany fokozata azt jelzi számunkra, hogy az üzleti partnereinkkkel való tisztességes viselkedés nem csak az együműködést és a hangulatot javítja, de a piaci bizalmat is erősíti és ezáltal a lehetőségeket is növeli.


Kapcsolódó hírek

március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 
június 16.

Nyitottság az üzleti életben

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.