Indulunk Az év intelligens vállalata 2021 versenyen

május 11.
Megosztás

Második alkalommal indulunk a Mensa Hungariqa által megrendezett Az év intelligens vállalata versenyen! A verseny célja az intelligencia népszerűsítése, és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése.

Indulunk Az év intelligens vállalata 2021 versenyen

Tanácsadó cégként továbbra is úgy gondoljuk, hogy értékeink nem csak az összegyűjtött adatok vagy az alkalmazott módszertanok összessége, hanem főleg a kollégáink szakértelme, intelligenciája. Egy külső szervezet objektív szempontja jól tudja mutatni, hol a helyünk a hazai piacon, ezért is indulunk már második alkalommal e megmérettetésen.


Kapcsolódó hírek

április 20.

Minősített üzleti szereplők vagyunk

A Bridge Budapest non-profit szervezet egy átlátható rendszerben objektív kritériumok alapján felismeri és kiválasztja azokat az üzleti partnereket, akik hasonló üzleti kultúrát követnek és jó példaként szolgálnak más cégek számára. Az értékelésük szerinti skálán kaptuk meg a Minősített Üzleti Szereplő címet. Az ehhez kapcsolódó manifesztó olvasható alább.

 
július 15.

Könnyebb pótolni a profitot, mint a tisztességet

A Bridge Budapest non-profit szervezet a Vállalható Üzleti Kultúráért Mozgalom tagjainak vezetőit kérdezi motivációról, értékekről, amelyek a cég építésekor, munkájuk során vezérlik őket. Ennek révén szeretnék bemutatni, hogy értékek mentén, emberségesen is lehet üzletet építeni, fejleszteni. Az ügyvezetőnkkel készült részt változtatás nélkül adjuk közre.