Magyarország 3 legintelligensebb kisvállalata közé tartozunk

november 22.
Megosztás

A 2021. évi intelligens vállalat verseny kisvállalati kategóriájában dobogósak lettünk!

Magyarország 3 legintelligensebb kisvállalata közé tartozunk

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Mensa Hungariqa Az év intelligens vállalata versenyt az intelligencia népszerűsítése és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése céljából. Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt, de idén folytatódott, így alakulásunk óta az eddigi mindkét alkalommal részt vettünk benne. Idén a korábbi helyezésen javítva a kisvállalati kategóriában azaz legfeljebb 50 főt foglalkoztató cégek között országosan az első háromban zártuk a megmérettetést.


Kapcsolódó hírek

április 20.

Minősített üzleti szereplők vagyunk

A Bridge Budapest non-profit szervezet egy átlátható rendszerben objektív kritériumok alapján felismeri és kiválasztja azokat az üzleti partnereket, akik hasonló üzleti kultúrát követnek és jó példaként szolgálnak más cégek számára. Az értékelésük szerinti skálán kaptuk meg a Minősített Üzleti Szereplő címet. Az ehhez kapcsolódó manifesztó olvasható alább.

 
július 15.

Könnyebb pótolni a profitot, mint a tisztességet

A Bridge Budapest non-profit szervezet a Vállalható Üzleti Kultúráért Mozgalom tagjainak vezetőit kérdezi motivációról, értékekről, amelyek a cég építésekor, munkájuk során vezérlik őket. Ennek révén szeretnék bemutatni, hogy értékek mentén, emberségesen is lehet üzletet építeni, fejleszteni. Az ügyvezetőnkkel készült részt változtatás nélkül adjuk közre.