Magyarország 3 legintelligensebb kisvállalata közé tartozunk

november 22.
Megosztás

A 2021. évi intelligens vállalat verseny kisvállalati kategóriájában dobogósak lettünk!

Magyarország 3 legintelligensebb kisvállalata közé tartozunk

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Mensa Hungariqa Az év intelligens vállalata versenyt az intelligencia népszerűsítése és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése céljából. Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt, de idén folytatódott, így alakulásunk óta az eddigi mindkét alkalommal részt vettünk benne. Idén a korábbi helyezésen javítva a kisvállalati kategóriában azaz legfeljebb 50 főt foglalkoztató cégek között országosan az első háromban zártuk a megmérettetést.


Kapcsolódó hírek

március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 
június 16.

Nyitottság az üzleti életben

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.