Projektvezetési tanácsadás középvállalatnál

szeptember 16.
Megosztás

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár jelen volt több magyarországi banknál, de nem rendelkezett megfelelő szakértelemmel vezetési és szakértői feladatok ellátására jogszabály-megfelelőségi projektekben. Ehhez keresett partnert.

Projektvezetési tanácsadás középvállalatnál

Módszer

Az ügyfél kívánságának teljesítéséhez a következőket használtuk:

Projektvezetés: Morihana irányított több olyan projektet, mellyel az ügyfél megrendelője meg tudott felelni nemzetközi jogszabályi előírásoknak.

Elemzés: Morihana által biztosított üzleti elemzők segítették az ügyfelet a megrendelője folyamatainak megértésében.

Eredmények

Ügyfelünk számára eredményes véget ért 3 jogszabály-megfelelőségi projekt és 1 kulcsfontosságú rendszer cseréjének előkészítése, melyeknél a folytatáshoz, illetve az üzemszerű működéshez szükséges tapasztalatokkal már rendelkezik.


Kapcsolódó esettanulmányok

november 7.

Karrierváltást segítő rendszermodell készítése

Egy nemzetközi Hackathon során jelezte egy észt oktatási intézmény, hogy olyan szoftverre, amely segíti a leendő hallgatóit, hogy a karrierváltásukhoz megfelelő kurzusokat tudják kiválasztani.

 
február 3.

Tudatos szokások vikingeknek

Korábban készült egy pszichológia-jellegű magyar társasjáték, a kapcsolatépítés, kötetlen beszélgetések segítése és a nyelvtanulás támogatására. Az országos sikereket követően a feltalálók nemzetközi terjeszkedési lehetősé után néztek.