Projektvezetési tanácsadás középvállalatnál

szeptember 16.
Megosztás

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár jelen volt több magyarországi banknál, de nem rendelkezett megfelelő szakértelemmel vezetési és szakértői feladatok ellátására jogszabály-megfelelőségi projektekben. Ehhez keresett partnert.

Projektvezetési tanácsadás középvállalatnál

Módszer

Az ügyfél kívánságának teljesítéséhez a következőket használtuk:

Projektvezetés: Morihana irányított több olyan projektet, mellyel az ügyfél megrendelője meg tudott felelni nemzetközi jogszabályi előírásoknak.

Elemzés: Morihana által biztosított üzleti elemzők segítették az ügyfelet a megrendelője folyamatainak megértésében.

Eredmények

Ügyfelünk számára eredményes véget ért 3 jogszabály-megfelelőségi projekt és 1 kulcsfontosságú rendszer cseréjének előkészítése, melyeknél a folytatáshoz, illetve az üzemszerű működéshez szükséges tapasztalatokkal már rendelkezik.


Kapcsolódó esettanulmányok

január 15.

Gyári IT audit egy magyar középvállalatnál

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár rendelkezett kapcsolatokkal egy hazai gyógyszergyárban, nem volt meg a szükséges szakértelme a megrendelőnél elvégzendő IT biztonsági ellenőrzéshez. Ehhez keresett partnert.

 
február 3.

Tudatos szokások vikingeknek

Korábban készült egy pszichológia-jellegű magyar társasjáték, a kapcsolatépítés, kötetlen beszélgetések segítése és a nyelvtanulás támogatására. Az országos sikereket követően a feltalálók nemzetközi terjeszkedési lehetősé után néztek.