Szponzoráljuk a Pénzügyőr SE sakk szakosztályát

szeptember 28.
Megosztás

Együttműködési megállapodást kötött a Pénzügyőr Sportegyesület és a Morihana Kft.: a támogatásért a PSE sakk szakosztálynak a nemzeti bajnokságban játszó csapatai Morihana Pénzügyőr SE néven indulnak a 2019/20-as versenyidényben.

Szponzoráljuk a Pénzügyőr SE sakk szakosztályát

A szponzorált egyesület és a szakosztály kiválasztásával kapcsolatban a tisztesség és a szellemi teljesítmény elismerése volt a fő szempont. Ahogyan a sportban, úgy a versenyszférában is alapvető fontosságú, hogy tiszta szabályok szerint és fair versenyben tudjanak a szereplők megmérettetni – ezért is gondoltuk, hogy olyan egyesületet támogatunk, amelyről mindenkinek a gazdaság fehérítése jut eszébe. Szakosztályszinten pedig azért a sakk került kiválasztásra, mert ez a szellemi sportok világszinten legjelentősebb képviselője. Ezenkívül a Pénzügyőr SE sakkcsapata több, mint tíz éve stabil résztvevő, a 2013/14-as idényben pedig bronzérmes a nemzeti bajnokság első osztályában, és minden évben jelentős erőforrásokat biztosít az utánpótlás-nevelésre is.

Az aláírók balról jobbra: Lovas Zsolt (PSE sakk szakosztály vezetője), dr. Bagi Melinda (PSE ügyvezető), Szamosközi Péter (Morihana Kft. ügyvezető). Kapcsolódó cikk a Pénzügyőr SE honlapján: http://www.penzugyorse.hu/news.php?extend.1414 


Kapcsolódó hírek

december 3.

Magyarország 5 legintelligensebb kisvállalata közé tartozunk

A 2019. évi intelligens vállalat verseny kisvállalati kategóriájában az első ötbe kerültünk!

 
július 12.

Megalakultunk

Az alapító okirat szerint e napon alakult a Morihana Kft, hogy szakértelmével segítse ügyfelei kívánságainak teljesülését. Míg az alapítási dokumentációnk várta feldolgozását a cégbíróságon az északi féltekén, a délin az Antarktisz és Ausztrália között nappal is látni lehetett az Aranyhal csillagképet.